Crucial Desktop geheugen

Crucial Desktop geheugen

Crucial geheugen is ontworpen om uw desktop of workstation sneller en smoother te laten werken.
Een Crucial geheugen upgrade is één van de snelste, meest betaalbare en eenvoudigste manier om de prestaties van uw systeem te verbeteren. Crucial geheugen zorgt ervoor dat uw systeem sneller de applicaties laadt en de reactiesnelheid van het systeem verhoogd. Verder zorgt Crucial geheugen ervoor dat het vermogen om te multitasken toe neemt samen met het gebruik van data-intensieve programma's.

Een geheugen upgrade zorgt ervoor dat u minder tijd besteed aan het laden van toepassingen en programma's en meer tijd hebt voor het werk. Crucial modules zijn uitvoerig getest, zodat het geheugen voldoet aan Crucial's strenge compatibility en prestatienormen. Crucial zorgt voor een kosteneffectieve manier om uw systeem te verbeteren.


Desktop DDR4 geheugen

Crucial DDR4 desktop geheugen

Desktop DDR3 geheugen

Crucial DDR3 desktop geheugen

Desktop DDR2 geheugen

Crucial DDR2 desktop geheugen

Desktop DDR geheugen

Crucial DDR1 desktop geheugenWij gebruiken cookies, hiermee onthouden we de producten die je in je winkelwagentje zet. Derde partijen zoals Google Analytics gebruiken wij het internetgedrag van onze bezoekers in kaart brengen. Advertenties die je ziet zijn hierdoor afgestemd op jouw interesse. Ga je verder op onze website, dan gaan we er van uit dat je dit ook goed vindt. Wil je meer weten?  Melding sluiten