Micro SDHC geheugenkaart 16GB

Artikelcode:
116042

Fabrikantcode:
44010

Garantie:
24 maanden


Dit product kunt u op onze andere website bestellen:
www.radiosjaak.nl

Micro SDHC geheugenkaart 16GB

Type: Micro SDHC (44010)
Capaciteit: 16 GB
Class: 10
Schrijfsnelheid: 10 MB/Sec
Leessnelheid: 10 MB/Sec
Afm.: 15x11x1 mm

De microSDHC-geheugenkaart is momenteel de kleinste beschikbare vormfactor van de kaartlezer. De kaarten zijn speciaal ontworpen voor mobiele telefoons. Deze kleine geheugenkaart verbruikt zeer weinig stroom, zodat de batterijduur van uw mobiele telefoon wordt gespaard. Deze kan ook worden gebruikt in GPS-apparaten, MP3-spelers, digitale camera's en PDA's.

De lijst met compatibele apparaten wordt elke dag langer. Verbatim microSD-geheugenkaarten zijn compatibel met alle apparaten die over een SDHC-sleuf beschikken in combinatie met de SD-adaptor.

Alle kaarten bevatten de nieuwste technologie voor auteursrechtbeheer voor een gegarandeerde wettelijk toegestane overdracht van digitale eigendommen (foto's, films, muziek, enzovoort) via computernetwerken voor persoonlijk gebruik.

SDHC (SD High Capacity) is de nieuwe SD-geheugenkaart op basis van de SDA 2.0-specificatie en met een capaciteit groter dan 2 GB. Deze biedt een grotere capaciteit en een hogere snelheid voor gegevensoverdracht. Volgens de Speed Class Specification worden de prestaties ingedeeld met een klassenummer, zodat de prestaties kunnen worden berekend. De specificatie Klasse 10 duidt op een minimum gegevensoverdrachtssnelheid van 10MByte/s.

Type: Micro SD High Capacity (MSDHC)
Capaciteit: G16 B
Klasse: Class 10
Kaartlezer: Nee
Besturingssysteem: Windows XP / Vista / 7 / 8, MAC OSX
Beveiligd: Ja

32GB

Micro SDHC geheugenkaart 32GB
Micro SDHC geheugenkaart 32GB
€ 17.95
64GB

SecureDigital SDXC Klasse 10 64 GB
SecureDigital SDXC Klasse 10 64 GB
€ 38.95

Wij gebruiken cookies, hiermee onthouden we de producten die je in je winkelwagentje zet. Derde partijen zoals Google Analytics gebruiken wij het internetgedrag van onze bezoekers in kaart brengen. Advertenties die je ziet zijn hierdoor afgestemd op jouw interesse. Ga je verder op onze website, dan gaan we er van uit dat je dit ook goed vindt. Wil je meer weten?  Melding sluiten