Transcend 16GB microSD SDHC Class2 - Geen adapter

Artikelcode:
16831

Fabrikantcode:
TS16GUSDC2

Garantie:
LIFE

Dit product is niet meer leverbaar.
En kan niet meer besteld worden.

Transcend 16GB microSD SDHC Class2 - Geen adapter

Transcend's grote capaciteit, high performance microSDHC Klasse 2 geheugen kaarten zijn volledig compatibel met SD versie 2.0 en vallen in de Klasse 2 speed standaards. Met een gegarandeerde snelheid van minimaal 2MB/s om u te verzekeren dat uw apparaat snel en adrem blijft terwijl u aan het opslaan, kopiëren, opnemen of bekijken bent. Extra-grote opslag capaciteit zorgt ervoor dat u uw apparaat efficiënter kunt gebruiken, met de toegevoegde handigheid dat u honderden files extra kunt bewaren. Transcend's micro SDHC Klasse 2 geheugen kaarten zijn het perfecte compliment voor uw (micro)SDHC compatibel apparaat.

Let op: SDHC kaarten zijn ALLEEN compatibel met apparaten die de SDHC standaard ondersteunen (te herkennen aan het speciale SDHC logo). SDHC kaarten zijn NIET compatibel met apparaten die alleen normale (micro)SD kaarten ondersteunen. Controleer vóórdat u een SDHC kaart aanschaft dus altijd of uw apparaat deze nieuwe SD standaard accepteert. Voor een compatibiliteitslijst van apparaten die SDHC kaarten ondersteunen klik hier.
32GB

Transcend 32GB microSD SDHC Class4 - Geen adapter
Transcend 32GB microSD SDHC Class4 - Geen adapter
€ 14.00
64GB

Transcend 64GB microSDXC Class 10 w/ adapter
Transcend 64GB microSDXC Class 10 w/ adapter
€ 20.00
128GB

Transcend 128GB MicroSDXC Class10 U1 w/adapter
Transcend 128GB MicroSDXC Class10 U1 w/adapter
€ 33.00

Wij gebruiken cookies, hiermee onthouden we de producten die je in je winkelwagentje zet. Derde partijen zoals Google Analytics gebruiken wij het internetgedrag van onze bezoekers in kaart brengen. Advertenties die je ziet zijn hierdoor afgestemd op jouw interesse. Ga je verder op onze website, dan gaan we er van uit dat je dit ook goed vindt. Wil je meer weten?  Melding sluiten