Microsoft Windows 7 Pro NL upgrade

Artikelcode:
56069

Fabrikantcode:

Garantie:
0 maanden

Dit product is niet meer leverbaar.
En kan niet meer besteld worden.

Microsoft Windows 7 Pro NL upgrade

Alles wat u nodig hebt op uw werk en thuis
Windows 7 Professional bevat de Home Premium-functies waar u van houdt en de zakelijke functies die u nodig hebt voor uw werk. Maak gemakkelijker en veiliger verbinding met bedrijfsnetwerken en deel bestanden tussen de verschillende pc's in uw huis. Daarnaast kunt u veel Windows XP-productiviteitsprogramma's uitvoeren in de Windows XP-modus en uw gegevens gemakkelijk terugzetten via automatische back-ups naar uw thuis- of bedrijfsnetwerk.

Dit product bevat zowel een 32-bits als een 64-bits versie.

Voordat u koopt

Zorg dat uw pc compatibel is met Windows 7. Download en start Upgrade Advisor voor Windows 7.

Gebruikt u Windows Vista?
Als u Windows Vista hebt, kunt u Windows 7 Upgrade-versies aanschaffen. U kunt een schone installatie uitvoeren (een back-up maken van uw bestanden, een schone installatie uitvoeren en uw toepassingen opnieuw installeren) of een directe upgrade uitvoeren (Windows 7 wordt over Windows Vista geïnstalleerd).

Gebruikt u een eerdere versie?
Als u Windows XP hebt, kunt u Windows 7 Upgrade-versies aanschaffen. U moet echter een back-up maken van uw bestanden en uw toepassingen opnieuw installeren. Als u Windows 2000 hebt, dient u het volledige product te kopen en een schone installatie uit te voeren.

Kenmerken

  • XP-modus gebruiken: u kunt veel bestaande productiviteits- en bedrijfsprogramma's uitvoeren die zijn ontwikkeld voor Windows XP en u kunt gratis aanvullende software downloaden van Microsoft.
  • Tijd en geld besparen bij het oplossen van IT-problemen: gebruik de krachtige diagnostische programma's en probleemoplossers die zijn ingebouwd in het Onderhoudscentrum voor het oplossen van veel computerproblemen.
  • Communiceren met alle compatibele apparaten die zijn aangesloten op uw computer: u ziet afbeeldingen en status van de apparaten en kunt algemene taken uitvoeren vanuit één venster.
  • Meerdere pc's verbinden, met of zonder een server: gebruik Aan domein toevoegen om pc's snel en veiliger te verbinden met uw bedrade of draadloze domeinnetwerk.
  • Automatisch back-ups maken van uw bestanden: beveilig uw gegevens tegen gebruikersfouten, niet werkende hardware en andere problemen. U kunt een back-up van uw bestanden maken op een externe vaste schijf, een secundaire vaste schijf, een beschrijfbare cd of dvd of op een netwerklocatie.
  • Bestanden delen met de verschillende pc's in uw huis: gebruik HomeGroup om uw pc's met Windows 7 aan te sluiten op één printer. Geef precies op wat u van elke pc wilt delen met alle pc's in de HomeGroup.
  • Vrijwel alles op uw pc zoeken, van documenten tot foto's en e-mailberichten: klik op de knop Start en typ een woord of een paar letters uit de naam van het bestand dat u zoekt in het zoekvak en u krijgt een geordende lijst met resultaten.
  • Vind de juiste printer: gebruik automatische printerlocatieherkenning om uw printer te identificeren wanneer u van huis naar kantoor gaat of andersom.

Systeembenodigheden

Processor
1 GHz of snellere 32-bits (x86) of 64-bits (x64) processor

Hard Disk
16 GB beschikbare schijfruimte (32-bits) / 20 GB (64-bits)

Drive
Voor het schrijven van dvd's/cd's is een compatibel optisch station nodig.

Videokaart
Afhankelijk van de resolutie zijn voor het afspelen van video mogelijk extra geheugen en geavanceerde grafische hardware nodig.

Verbinding
Voor sommige functies is internettoegang vereist. Mogelijk worden hiervoor kosten in rekening gebracht.

Geheugen
1 GB RAM (32-bits) / 2 GB RAM (64-bits)

Display
DirectX 9 grafische processor met stuurprogramma voor WDDM 1.0 of later

Sound Card
Voor muziek en geluid is audio-uitvoer nodig.

Andere
Voor Windows Touch en Windows Tablet is specifieke hardware vereist.
Voor HomeGroup is een netwerk en pc's met Windows 7 vereist.

Voor de Windows XP-modus zijn een aanvullende 1 GB RAM-geheugen, een aanvullende 15 GB beschikbare schijfruimte en een processor die geschikt is voor hardwarevisualisatie (met Intel-VT of AMD-V ingeschakeld) vereist.

Productfuncties en afbeeldingen kunnen variëren afhankelijk van uw systeemconfiguratie. Voor sommige functies is mogelijk geavanceerde of extra hardware vereist.
Sommige functies uit eerdere Windows-versies zijn niet opgenomen in Windows 7. U kunt vergelijkbare programma's, zoals Windows Live Mail, Photo Gallery, Messenger en Movie Maker gratis downloaden via Windows Live Essentials, op download.live.com.
Download SKU # FQC-03037
CD SKU # FQC-00187

 

Wij gebruiken cookies, hiermee onthouden we de producten die je in je winkelwagentje zet. Derde partijen zoals Google Analytics gebruiken wij het internetgedrag van onze bezoekers in kaart brengen. Advertenties die je ziet zijn hierdoor afgestemd op jouw interesse. Ga je verder op onze website, dan gaan we er van uit dat je dit ook goed vindt. Wil je meer weten?  Melding sluiten