Microsoft Windows 7 H. Prem. NL FPP

Artikelcode:
56070

Fabrikantcode:

Garantie:
0 maanden

Dit product is niet meer leverbaar.
En kan niet meer besteld worden.

Microsoft Windows 7 H. Prem. NL FPP

De beste entertainmentervaring op uw pc
Met Windows 7 Home Premium, dat een rijke, dynamische entertainmentervaring op uw pc biedt, kunt u eenvoudig een thuisnetwerk maken en al uw favoriete foto's, video's en muziek delen. U kunt zelfs televisie kijken, onderbreken, terugspoelen of opnemen zodat u het waar of wanneer u maar wilt kunt bekijken.¹

Dit product bevat zowel een 32-bits als een 64-bits versie.

Voordat u koopt

Zorg dat uw pc compatibel is met Windows 7. Download en start Upgrade Advisor voor Windows 7.

Kenmerken

  • Tv-programma's opnemen op uw pc: u kunt tv-programma's en andere video-content bekijken, onderbreken, terugspoelen en opnemen met Windows Media Center, waarmee u nu in één televisiegids zowel standaard-televisieprogramma's als digitale HD-televisie kunt beheren. ¹
  • Pas uw bureaublad aan uw persoonlijke voorkeuren aan: wijzig gemakkelijk achtergronden, vensterkleuren en geluiden om ze aan te passen aan uw eigen stijl. U kunt uw bureaublad zelfs veranderen in een diavoorstelling van uw favoriete foto's.
  • Bestanden delen met de verschillende pc's in uw huis: gebruik HomeGroup om uw pc's met Windows 7 aan te sluiten op één printer. Geef precies op wat u van elke pc wilt delen met alle pc's in de HomeGroup.
  • Een programma blokkeren op de taakbalk: elk programma met één klik binnen handbereik, en u kunt de pictogrammen op de taakbalk gewoon rangschikken door erop te klikken en ze te slepen.
  • Muziekbestanden streamen op elk apparaat met een netwerkverbinding: open Windows Media Player, klik met de rechtermuisknop op wat u wilt horen, selecteer Afspelen en u ziet een lijst met apparaten en pc's waarop u de muziek kunt afspelen.
  • Vrijwel alles op uw pc zoeken, van documenten tot foto's en e-mailberichten: klik op de knop Start en typ een woord of een paar letters uit de naam van het bestand dat u zoekt in het zoekvak en u krijgt een geordende lijst met resultaten.
  • Met twee klikken toegang tot recentelijk gebruikte bestanden: klik met de rechtermuisknop op het desbetreffende programmapictogram (bijvoorbeeld Word) op de taakbalk en u ziet de meest recente, vaak gebruikte en geblokkeerde Word-documenten in de lijst.

Systeembenodigheden

Processor
1 GHz of snellere 32-bits (x86) of 64-bits (x64) processor

Hard Disk
16 GB beschikbare schijfruimte (32-bits) / 20 GB (64-bits)

Drive
Voor het schrijven van dvd's/cd's is een compatibel optisch station nodig.

Videokaart
Afhankelijk van de resolutie zijn voor het afspelen van video mogelijk extra geheugen en geavanceerde grafische hardware nodig.

Verbinding
Voor sommige functies is internettoegang vereist. Mogelijk worden hiervoor kosten in rekening gebracht.

Geheugen
1 GB RAM (32-bits) / 2 GB RAM (64-bits)

Display
DirectX 9 grafische processor met stuurprogramma voor WDDM 1.0 of later

Sound Card
Voor muziek en geluid is audio-uitvoer nodig.

Andere
1 Voor sommige functionaliteiten van Windows Media Center zijn mogelijk een tv-tuner en aanvullende hardware vereist. Voor Windows Touch en Windows Tablet is specifieke hardware vereist.
Voor HomeGroup is een netwerk en pc's met Windows 7 vereist.

Productfuncties en afbeeldingen kunnen variëren afhankelijk van uw systeemconfiguratie. Voor sommige functies is mogelijk geavanceerde of extra hardware vereist.

Sommige functies uit eerdere Windows-versies zijn niet opgenomen in Windows 7. U kunt vergelijkbare programma's, zoals Windows Live Mail™, Photo Gallery, Messenger en Movie Maker gratis downloaden via Windows Live Essentials, op download.live.com.
Download SKU # GFC-01632
CD SKU # GFC-00087

Wij gebruiken cookies, hiermee onthouden we de producten die je in je winkelwagentje zet. Derde partijen zoals Google Analytics gebruiken wij het internetgedrag van onze bezoekers in kaart brengen. Advertenties die je ziet zijn hierdoor afgestemd op jouw interesse. Ga je verder op onze website, dan gaan we er van uit dat je dit ook goed vindt. Wil je meer weten?  Melding sluiten