Microsoft Windows 7 Ultimate NL FPP

Artikelcode:
56072

Fabrikantcode:

Garantie:
0 maanden

Dit product is niet meer leverbaar.
En kan niet meer besteld worden.

Microsoft Windows 7 Ultimate NL FPP

Ontwikkeld voor mensen die alles willen
Windows 7 Ultimate biedt u alles wat Home Premium en Professional bieden, plus extra beveiligingsfuncties en de flexibiliteit om in meerdere talen te werken. Maak een thuisnetwerk en deel al uw favoriete foto's, video's en muziek. U kunt zelfs gratis televisieprogramma's bekijken, waar en wanneer u maar wilt.

Dit product bevat zowel een 32-bits als een 64-bits versie.

Voordat u koopt

Zorg dat uw pc compatibel is met Windows 7. Download en start Upgrade Advisor voor Windows 7.

Kenmerken

  • Voorkom diefstal of verlies van gegevens: gebruik BitLocker en BitLocker To Go om uw waardevolle bestanden beter te beveiligen, zelfs op verwisselbare stations zoals USB-apparaten.
  • Automatisch back-ups maken van uw bestanden: beveilig uw gegevens tegen gebruikersfouten, niet werkende hardware en andere problemen. U kunt een back-up van uw bestanden maken op een externe vaste schijf, een secundaire vaste schijf, een beschrijfbare cd of dvd of op een netwerklocatie.
  • Vrijwel alles op uw pc zoeken, van documenten tot foto's en e-mailberichten: klik op de knop Start en typ een woord of een paar letters uit de naam van het bestand dat u zoekt in het zoekvak en u krijgt een geordende lijst met resultaten.
  • Tijd en geld besparen bij het oplossen van IT-problemen: gebruik de krachtige diagnostische programma's en probleemoplossers die zijn ingebouwd in het Onderhoudscentrum voor het oplossen van veel computerproblemen.
  • Externe services met DirectAccess: u hebt via internet naadloze toegang tot bedrijfsbronnen, zonder dat u een VPN-verbinding tot stand hoeft te brengen. ¹
  • Bestanden delen met de verschillende pc's in uw huis: gebruik HomeGroup om uw pc's met Windows 7 aan te sluiten op één printer. Geef precies op wat u van elke pc wilt delen met alle pc's in de HomeGroup.
  • Meerdere pc's verbinden, met of zonder een server: gebruik Aan domein toevoegen om pc's snel en veiliger te verbinden met uw bedrade of draadloze domeinnetwerk.
  • Werken in de door u gekozen taal: schakelen tussen de 35 talen gaat net zo gemakkelijk als afmelden en weer aanmelden.

 

Systeembenodigheden

Processor
1 GHz of snellere 32-bits (x86) of 64-bits (x64) processor

Hard Disk
16 GB beschikbare schijfruimte (32-bits) / 20 GB (64-bits)

Drive
Voor het schrijven van dvd's/cd's is een compatibel optisch station nodig.

Videokaart
Afhankelijk van de resolutie zijn voor het afspelen van video mogelijk extra geheugen en geavanceerde grafische hardware nodig.

Verbinding
Voor sommige functies is internettoegang vereist. Mogelijk worden hiervoor kosten in rekening gebracht.

 

Geheugen
1 GB RAM (32-bits) / 2 GB RAM (64-bits)

Display
DirectX 9 grafische processor met stuurprogramma voor WDDM 1.0 of later

Sound Card
Voor muziek en geluid is audio-uitvoer nodig.

Andere
1 DirectAccess-clientcomputers en een DirectAccess-server met Windows Server 2008 R2 aan de rand van een bedrijfsnetwerk zijn vereist.
Voor sommige functionaliteiten van Windows Media Center zijn mogelijk een tv-tuner en aanvullende hardware vereist.
Voor Windows Touch en Windows Tablet is specifieke hardware vereist.
Voor HomeGroup is een netwerk en pc's met Windows 7 vereist.
Voor BitLocker™ is TPM1.2 vereist; voor BitLocker To Go™ is een USB-flashstation vereist.
Voor de Windows XP-modus zijn een aanvullende 1 GB RAM-geheugen, een aanvullende 15 GB beschikbare schijfruimte en een processor die geschikt is voor hardwarevisualisatie (met Intel-VT of AMD-V ingeschakeld) vereist.

Productfuncties en afbeeldingen kunnen variëren afhankelijk van uw systeemconfiguratie. Voor sommige functies is mogelijk geavanceerde of extra hardware vereist.
Sommige functies uit eerdere Windows-versies zijn niet opgenomen in Windows 7. U kunt vergelijkbare programma's, zoals Windows Live Mail™, Photo Gallery, Messenger en Movie Maker gratis downloaden via Windows Live Essentials, op download.live.com.
Download SKU # GLC-01467
CD SKU # GLC-00175

 

Wij gebruiken cookies, hiermee onthouden we de producten die je in je winkelwagentje zet. Derde partijen zoals Google Analytics gebruiken wij het internetgedrag van onze bezoekers in kaart brengen. Advertenties die je ziet zijn hierdoor afgestemd op jouw interesse. Ga je verder op onze website, dan gaan we er van uit dat je dit ook goed vindt. Wil je meer weten?  Melding sluiten